Under inställningar finns möjligheten att ta bort ditt konto eller bara ta bort din data (och behålla kontot). 

När du tagit bort ditt konto tas all din data bort direkt och du får skapa ett nytt konto om du skulle längta tillbaka.

Tänk på att all historisk utveckling som vi har sparat går till spillo när du tar bort din data/ ditt konto.

Hittade du svaret?